Végre hivatalosnak tűnő hírekkel is szolgálhatunk a Warcraft-mozifilmet illetően, hiszen 5+1, a film gárdájába szerződtetett színész neve került minap a napvilágra. Kár, hogy a film premierjére még két és fél évet várnunk kell. 

A Legendary Pictures és a Universal Pictures bejelentette, hogy több színésszel is megkötötték a szerződést a 2016. március 11-én bemutatásra kerülő Warcraft-mozifilmben való szerepléssel kapcsolatban. A bejelentés szerint a filmben biztos, hogy benne lesz Ben Foster, Travis Fimmel, Paula Patton, Toby Kebbell és Rob Kazinsky és a hírek szerint Dominic Cooper is a tárgyalások véső stádiumában van. 

 


A Blizzard Entertainment díjnyertes Warcraft-univerzuma alapján készülő filmet az a Duncan Jones rendezi, akinek eddigi két munkája, a Hold és a Forráskód is 7-est meghaladó osztályzat fölött teljesített az IMDb-n, az olvasó szavazatok alapján. A rendező egyébként a forgatókönyvért is felel, hiszen ő írta át a Charles Leavitt által beadott szkriptet. A film forgatása januárban kezdődik el Vancouverben.

Forrás: SG.hu

Bannercsere